Er op uit

Gratis jubileumconcert Accordeonvereniging Progressio-Marinucci

Gratis jubileumconcert Accordeonvereniging Progressio-Marinucci

6 juni 2015

De Rotterdamse Accordeonvereniging Progressio-Marinucci werd 21 mei 1950 opgericht. Het orkest bestaat uit 18 actieve leden variërend in leeftijd van 19 tot 78 jaar. Het repertoire varieert van bekende meezingers tot licht klassiek. Het orkest verzorgt koffieconcerten en is ook een graag geziene gast in ouderencentra. Dirigente Toos de Wit begon zelf ooit op 13-jarige leeftijd als spelend lid. Naast haar dirigentschap is Toos 32 jaar docente geweest aan de Rotterdamse Muziek- en Dansschool (huidige SKVR). Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan is er zaterdagmiddag 6 juni 2015 een jubileumconcert van 14.00 uur tot 15.45 uur in Kantine Walhalla aan de Veerlaan 11 te Rotterdam-Katendrecht. De zaal bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig) en is open vanaf 13.30 uur. Aansluitend aan het concert houden wij een gezellige nazit met alle muziekvrienden onder het genot van een drankje en hapje. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer