Er op uit

Gratis rondleidingen archeologische expositie De Tijdtrap in de Markthal

Gratis rondleidingen archeologische expositie De Tijdtrap in de Markthal

28 mei 2015

Donderdag 28 mei: daal met een archeoloog af in de historie van Rotterdam

Donderdagmiddag  28 mei geeft archeoloog Maaike Sier van Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (BOOR) een gratis rondleiding langs De Tijdtrap. Dit is de archeologische expositie in het roltrappenhuis van de Markthal. In de expositie zijn vondsten te zien die zijn gevonden bij de opgraving voorafgaand aan de bouw van de Markthal.

Daal af langs De Tijdtrap en kom alles te weten over middeleeuws Rotterdam en het ontstaan van de stad. Elke laatste donderdag van de maand gratis rondleiding Er wordt elke laatste donderdag van de maand een gratis rondleiding georganiseerd. Op 28 mei, 25 juni en 30 juli zijn rondleidingen gepland.

Aanmelden
De rondleiding begint om  16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Graag vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@detijdtrap.nl. Er kunnen 15 mensen meewandelen, dus schrijf u snel in. U ontvangt een bevestiging.

Over De Tijdtrap
De Tijdtrap is een permanente gratis toegankelijke tentoonstelling in het roltrappenhuis van de Markthal Rotterdam. Geopend 7 dagen per week tijdens openingstijden van de Markthal.

Meer informatie op www.detijdtrap.nl of Facebook.com/detijdtrap


Advertenties
Van Stein