Er op uit

Gratis rondleidingen archeologische expositie De Tijdtrap in de Markthal

Gratis rondleidingen archeologische expositie De Tijdtrap in de Markthal

28 mei 2015

Donderdag 28 mei: daal met een archeoloog af in de historie van Rotterdam

Donderdagmiddag  28 mei geeft archeoloog Maaike Sier van Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (BOOR) een gratis rondleiding langs De Tijdtrap. Dit is de archeologische expositie in het roltrappenhuis van de Markthal. In de expositie zijn vondsten te zien die zijn gevonden bij de opgraving voorafgaand aan de bouw van de Markthal.

Daal af langs De Tijdtrap en kom alles te weten over middeleeuws Rotterdam en het ontstaan van de stad. Elke laatste donderdag van de maand gratis rondleiding Er wordt elke laatste donderdag van de maand een gratis rondleiding georganiseerd. Op 28 mei, 25 juni en 30 juli zijn rondleidingen gepland.

Aanmelden
De rondleiding begint om  16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Graag vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@detijdtrap.nl. Er kunnen 15 mensen meewandelen, dus schrijf u snel in. U ontvangt een bevestiging.

Over De Tijdtrap
De Tijdtrap is een permanente gratis toegankelijke tentoonstelling in het roltrappenhuis van de Markthal Rotterdam. Geopend 7 dagen per week tijdens openingstijden van de Markthal.

Meer informatie op www.detijdtrap.nl of Facebook.com/detijdtrap


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer