Er op uit

Havenfestival Alblasserdam

Havenfestival Alblasserdam

19 september 2015

Zaterdag 19 september is er het Havenfestival in het centrum van Alblasserdam. Het Havenfestival zal plaatsvinden van 9:00 tot 17:00 uur.

Uiteraard is er weer gezorgd voor een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 500 kramen. Denkt u hierbij onder andere aan kleding en modeaccessoires, speelgoed, feestartikelen, telefoonaccessoires, cadeau-artikelen, brillen, cosmetica, parfum, kussens, woonaccessoires, boeken, sieraden, antiek, lederwaren, kerstproducten, tuinmeubelen, dierenbenodigdheden, kraamzorgartikelen, planten en bloemen, fotografie, muziekinstrumenten, dekbedovertrek en textiel, loombands en vele andere artikelen.

Al wandelend over het Havenfestival  heeft u vast trek gekregen. Ook hiervoor kunt u terecht in Alblasserdam. Zo vind u er bijvoorbeeld bara’s, beenham, hamburgers, broodjes warm vlees, hotdogs, patat en snacks, kaas, vleeswaren, noten, noten, snoep, koek, roti, Surinaamse snacks, churros, donuts, vis, oliebollen, stroopwafels, poffertjes, gebak, snoep, chocolade, Griekse delicatessen, Italiaans ijs, Vietnamese loempia’s en natuurlijk heerlijk vers fruit. Een overheerlijk kopje koffie of thee of een ijskoud glaasje frisdrank mag natuurlijk niet ontbreken.

Uiteraard worden de kinderen niet vergeten op het Havenfestival in Alblasserdam. Een sfeervol ritje in de draaimolen of voor wat meer actie kan er gesprongen worden in de bungee jump! Gedurende de dag zal de draaiorgel feestelijke klanken verzorgen. Bij zo’n gezellige dag als deze mag de knalroze suikerspin of gezoete/gezouten popcorn niet missen evenals een heerlijk zakje schepsnoep dat allemaal te verkrijgen is op de braderie.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer