Er op uit

'Herinnert u zich deze nog' van Peter Dons

'Herinnert u zich deze nog' van Peter Dons

26 september 2016

Peter Dons is alweer meer dan 35 jaar een begrip als solo zanger-entertainer in de amusementswereld. De optredens van Peter zijn altijd stijlvol, professioneel en ingetogen en het geluid is niet overheersend, waardoor het informele karakter van het optreden gewaarborgd blijft. Niets is Peter te dol en hij weet overal de juiste snaar te raken. Wie daarvan wil meegenieten, kan maandag 26 september terecht in LCC ’t Klooster aan het Afrikaanderplein 7 in Rotterdam.

De show van 2 x 45 minuten begint om 13.30 uur en vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom in Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster om pannenkoeken te komen eten. Entree, inclusief pannenkoeken eten vanaf 12.00 uur, € 6,00. Kaarten reserveren of voor informatie bel met 010-2673491 of 010-4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer