Er op uit

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest met “Puur Hollands”

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest met “Puur Hollands”

27 september 2015

Het nieuwste programma van het Rotterdam Philharmonic Low Brass met de titel Puur Hollands, brengt hoogtepunten van 500 jaar Nederlandse muziek.

Het ensemble speelt fantastische klassieke werken van Sweelinck, Orlando di Lasso en Susato, maar gaat ook Op Volle Toeren, speelt highlights van Nederlandse inzendingen van het eurovisie songfestival, Oudhollandse liedjes en uiteraard Nederlandse filmmuziek.

Zoals altijd mag het publiek meezingen, kortom het wordt een gevarieerde muzikale middag!

 U kunt dit concert meemaken in LCC Romeynshof op zondag 27 september 2015, aanvang: 14:00 uur.

Kaarten á € 6,00, met de Rotterdampas € 5,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer