Er op uit

Het Voorjaar vieren tijdens Paas High Tea

Het Voorjaar vieren tijdens Paas High Tea

10 april 2017

Geselscap Goet ende Fyn is een professioneel muziekensemble die de Paas High Tea in het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, gelegen aan het rustieke Afrikaanderplein, muzikaal zal omlijsten. Hun middeleeuwse voorstelling “Die mey compt weer in ‘t saisoene” brengt u Nederlandse, Vlaamse en Franse liederen allerhande danserije en folklore vanaf de vroege middeleeuwen vanaf de mei- en zomertijd. Het Maandag Middag Matinee brengt u maandag 10 april vanaf 13.30 uur een Paas High Tea, met een keur aan heerlijke hapjes en koffi e en thee zoveel als u lust. Tickets € à 9,50 voor dit heerlijk paasevenement zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein 7 en door hun grote vraag en beperkte oplage, niet te reserveren. Direct afhalen, kan natuurlijk wel. Voor informatie belt u met (010) 2673491 of (010) 4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer