Er op uit

High Tea op Leefgoed de Olifant

High Tea op Leefgoed de Olifant

11 november 2016

Luxe High Tea op Leefgoed de Olifant met korting

Straks begint de drukke decembermaand weer, waarin iedereen wordt geleefd en het lastig is om afspraken te maken.

Wilt u voor het eind van het jaar nog even gezellig met familie of vrienden bij elkaar komen, dan zal dat in deze maand moeten gebeuren.

Restaurant & theehuis De Dames, prachtig gelegen in het groen aan de Hollandsche IJsseldijk, denkt met u mee en serveert daarom in november tussen 12 en 14 uur de orginele Engelse High Tea met 18 soorten thee en een proeverij van zoete en hartige heerlijkheden bij de warme spekstenen houtkachel voor € 18,50 per persoon. Dat is met € 4,00 korting, alleen gedurende de hele maand november van woensdag t/m zondag. Svp niet vergeten te vermelden dat u lezer bent van de Oud Rotterdammer.

Groenendijk 325, Ver-Hitland, Nieuwerkerk a/d IJssel. Parkeren gratis. Reserveren via www.leefgoed.nl of telefoon 0180-323414.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer