Er op uit

High Wine Cruise

High Wine Cruise

24 juni 2023

Intens genieten tijdens de High Wine Cruise

Vaar mee met onze High Wine Cruise. Een uitgebreide havenrondvaart, heerlijke gerechten en bijzondere wijnen. De ingrediënten gaan harmonieus samen en staan garant voor een ontspannen cruise met bijzondere smaaksensaties.

Speciale selectie
Wijn komt nog meer tot zijn recht als je er lekker bij eet. Tijdens deze cruise kun je dan ook genieten van een drie gangen-menu gemaakt van verse seizoensgebonden producten. Daarbij serveren we bijpassende wijnen, die we speciaal voor deze gelegenheid hebben geselecteerd. De bemanning geeft graag uitleg over de herkomst en kenmerken.

Leer nieuwe wijnen en de haven kennen
Ontspan en neem het ervan. De cruise duurt circa drie uur; dus er is volop tijd om nieuwe wijnen én de haven te leren kennen. Tijdens deze uitgebreide cruise, die circa 3 uur duurt, varen we langs tal van bekende Rotterdamse bezienswaardigheden naar het Botlekgebied. Daar kun je van dichtbij de enorme bedrijvigheid en veelzijdigheid van de wereldhaven ervaren: de raffinaderijen, tankopslagparken, scheepswerven, droogdokken en de overslag van bulk en containers. Het panorama is elke dag weer anders. De kapitein vertelt met passie en kennis van zaken over wat je ziet.

Vaarschema 2023

Zaterdag 24 Juni 2023
Zondag 24 September 2023
Zondag 19 November 2023

Informatie en reserveren via deze link

 


Advertenties