Er op uit

Inloopdagen bij De Magistraat in Rotterdam

Inloopdagen bij De Magistraat in Rotterdam

8 juni 2023

Ouderen zorg op maat in hartje Rotterdam

Aan de Henegouwerlaan in het centrum van Rotterdam staat woonzorglocatie De Magistraat. Een imposant en monumentaal pand van buiten, met binnen een huiselijke en warme sfeer. Die combinatie maakt bij De Magistraat een bijzondere plek om samen (of alleen) te komen wonen met zorg.

In dit luxe verzorgingshuis in Rotterdam heeft Domus Magnus 35 ruime woonzorgappartementen gerealiseerd, variërend van 60 tot 120 m2. Ieder appartement heeft een grote woonkamer, één of meerdere slaapkamers, een luxe badkamer en een eigen keuken. Daarnaast zijn er in De Magistraat diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals een woonkamer, een restaurant en een recreatieruimte. Het hele gebouw is volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. Er zijn drie liften en overal zijn de drempels verwijderd. Elk appartement heeft een persoonlijk alarmsysteem waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of een dierbare?

Tijdens onze inloopmiddag tussen 14:30 en 16:30 uur kunt u vrijblijvend in gesprek met de locatiemanager Ernst Diek, hij vertelt u graag meer over de liefdevolle en persoonlijke zorg aan ouderen met dementie of een fysieke beperking. U kunt ook een aantal appartementen bezichtigen en (zorg)medewerkers of vrijwilligers kunnen langskomen om zich te oriënteren. Ook heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en kunt u een appartement bezichtigen.

 

De Magistraat | Henegouwerlaan 70-82 | 3014 CE Rotterdam | 085 0813 213

wonenbij@domusmagnus.com | www.domusmagnus.com

 

Aanmelden inloopmiddag: https://domusmagnus.com/inloopdagen-bij-de-magistraat-in-rotterdam/

Meer lezen over De Magistraat: https://domusmagnus.com/locaties/de-magistraat/


Advertenties