Er op uit

Jaarmarkt 's-Gravendeel

Jaarmarkt 's-Gravendeel

19 augustus 2015

Beleef een waar dagje uit in ‘s-Gravendeel

De jaarmarkt in ’s-Gravendeel is ieder jaar weer een groot succes!

Op woensdag 19 augustus is het weer zover! Star Promotions organiseert in samenwerking met de ‘Stichting Festiviteiten ’s-Gravendeel’ de Jaarmarkt in het centrum van ’s-Gravendeel. De markt begint om 13:00 uur en is om 21:00 uur afgelopen.

Met een breed assortiment verdeeld over ongeveer 200 kramen kunt u zich prima vermaken in ‘s-Gravendeel. Zo vindt u er diverse kleding en modeaccessoires, verzorgingsproducten, schoenen, cadeauartikelen, huis-, tuin- en keukenproducten, multimedia, speelgoed en loom bands, bedtextiel, cosmetica, hobbyartikelen en boeken.

Al wandelend over de Jaarmarkt krijgt u vast trek door de heerlijke geuren die zich over de markt verspreiden. Zo kunt u er terecht voor Italiaans schepijs, broodjes beenham, Surinaamse snacks,  hamburgers, poffertjes, vis, bara’s, roti, Griekse delicatessen, frites en snacks, oliebollen, kaas, muffins en brownies, noten, schepsnoep, churros, Vietnamese loempia’s, stroopwafels en natuurlijk heerlijk vers fruit en fruitsalades/fruitshakes. Voor een ijskoud glaasje frisdrank of een kopje overheerlijke koffie/ thee bent u natuurlijk ook op de goede plek in ’s-Gravendeel.

Naast de veelzijdige markt is er ook een kermis in de Havenstraat. Voor de kinderen is ook genoeg te doen. Er kan gereden worden op pony’s  en de draaimolen staat klaar voor een sfeervol ritje.  Ook is er op de Jaarmarkt een terras met gezellige live muziek.

Wij wensen u een mooie dag toe!

 

 


Advertenties
Spido November 2