Er op uit

Johnny Valentino Christmas party in LCC Romeynshof

Johnny Valentino Christmas party in LCC Romeynshof

20 december 2015

Zondagmiddag 20 december organiseert LCC Romeynshof een heerlijke kerstmiddag met Johnny Valentino.

Speciaal voor deze middag komt Johnny natuurlijk met een aantal mooie kerstliedjes die natuurlijk op zijn Johnny’s gebracht worden maar ook worden de Hollandse meezingers en zijn Engelse repertoire niet vergeten Het beloofd een geweldige leuke middag te worden!

U kunt dit alles meemaken onder het genot van diverse kersthapjes in LCC Romeynshof.

Aanvang:14:00 uur.

Kaarten á € 6,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 1 uur voor aanvang van de show opgehaald te worden., Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99 t/m 16-12-2015.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer