Er op uit

Johnny Valentino in Castagnet

Johnny Valentino in Castagnet

1 november 2015

Gekleed in zijn over de top kostuums, weet Johnny van elke gelegenheid een feest te maken en de boel op z’n kop te zetten. Johnny heeft een superrepertoire, om de mensen te laten genieten van zijn wervelende show waar alle hits, waar u ooit op heeft gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en geboogied heeft. Overal waar Johnny komt is het feest, het maakt hem niet uit of het nu een bedrijfsfeest,een bruiloft, een kroeg of een voetbalkantine is. Zelfs de grootste zuurpruim zit er met een lach en een traan.

Aanvang: 14:30 uur
Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40
Reserveren: 010 – 4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer