Er op uit

Johnny Valentino in LCC Castagnet

Johnny Valentino in LCC Castagnet

5 november 2017

In LCC Castagnet is Wally Preyl te gast tijdens de zondagmiddaglounge op 5 november. Als Johnny Valentino zingt hij liedjes van weleer en nodigt u graag uit, om er een feestje van te maken. Johnny, altijd gekleed in toch wel iets te opvallende pakken, neemt u graag mee terug in de tijd, de tijd van die heerlijke evergreens, Hollandse meezingers en inhakers. Zijn liedjes zijn voor elke senior herkenbaar en men zal zeker terug denken aan die goeie ouwe tijd. Johnny is een show man pur sang, heeft na 5 minuten het ijs gebroken en zorgt voor een glimlach en een traan.

Aanvang: 14:30 uur. Entree: € 4,50. LCC Castagnet is te vinden aan de Larikslaan 200;
3053 LG Rotterdam. Reserveren: tel 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer