Er op uit

Jong belegen speelt: ‘Van Alle Tijden’

Jong belegen speelt: ‘Van Alle Tijden’ Jong belegen speelt: ‘Van Alle Tijden’

13 februari 2017

Het Maandag Middag Matinee van LCC ‘t Klooster brengt u op maandag 13 februari de voorstelling ‘Van alle tijden’ van het Rotterdams gezelschap ‘Jong belegen’. Zij spelen een muzikale komedie met projecties van voor u herkenbare foto’s. Voor iedereen die dat wilt stelt Jong belegen u na de voorstelling van een uur in de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk met elkaar na te praten en foto’s te bekijken. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster gelegen aan het Afrikaanderplein 7. Tickets kosten € 6,- inclusief een heerlijk portie poffertjes met roomboter en poedersuiker. Reserveren mag ook: via 010-2673491 of via 4231616 De voorstelling begint zoals altijd om 13.30 uur.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer