Er op uit

Jubileum Hans Somers in het Maashaventheater

Jubileum Hans Somers in het Maashaventheater

5 maart 2017

Zondag 5 maart is het op de kop af 35 jaar geleden dat Hans Eijkelenboom de Rotterdamse tassenverkoper, als Hans Somers de stap waagde en professioneel artiest werd. Op deze dag brengt hij een fantastisch jubileumprogramma. Met gast optredens van o.a. Frank Ferrari, Netty Reek, Gaby Dirne, Mien Oostvogel en Ed Palermo. En in het voorprogramma optredens van Hugo’s one man band & Jan Dorpmans. De entree voor deze all inclusief middag (alleen uw drankjes dient u zelf te betalen) bedraagt € 15,-.Tickets voor de voorstelling inclusief afterparty, zijn te koop via Hans Somers of aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7. Zie ook: www.theatermaashaven.jimdo.com


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer