Er op uit

Jurgen Jonkers zingt Hollandse hits in LCC ‘t Klooster

Jurgen Jonkers zingt Hollandse hits in LCC ‘t Klooster

1 mei 2017

Met zijn voorstelling ‘Hollandse Hits’ brengt Jurgen Jonkers ongetwijfeld ook zijn Frans Bauer-kant in beeld. Want eerlijk is eerlijk, daarmee is hij bekend geworden en ook regelmatig op de nationale televisie te bewonderen. Zowel qua uiterlijk als stem is Jurgen dé Frans Bauer-imitator van Nederland. Maar eigenlijk doen we Jurgen hiermee tekort. Want hij is veel meer dan dat. Jurgen zingt een breed repertoire van Nederlandse liedjes die u enerzijds aan uw stoel gekluisterd zullen houden en anderzijds uitnodigen beslist met de voetjes van de vloer te gaan. De prachtige voorstelling van Jurgen is inclusief een heerlijke brunch op maandag 1 mei in het Maashaventheater aan het Afrikaanderplein 7. Tickets, all inclusief kosten slechts € 8,- en zijn te verkrijgen aan de kassa van het LCC ‘t Klooster.

Kaarten à € 8,- zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein 7.

Dit is inclusief een heerlijke brunch tijdens de voorstelling. Meer informatie: 010-2673491/(010-4231616.

Reserveren is voor deze voorstelling helaas niet mogelijk.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer