Er op uit

Kalinka treedt op in LCC Musica

Kalinka treedt op in LCC Musica

26 februari 2017

Kalinka is een unieke groep die zich vol overgave wijdt aan het beoefenen van folkloristische muziek, zang en dans en streeft naar een zo hoog mogelijke artistieke kwaliteit. De originele kostuums en instrumenten, traditionele dansen en de zang in de oorspronkelijke taal, zorgen voor een authentiek karakter. Hierdoor kan Kalinka uniek worden genoemd in West Europa. Zondag 26 februari treedt de groep op in LCC Musica. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 5,00/ R’pas € 3,75 Reserveren: 010- 4371361 of musicasenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer