Er op uit

Kerstspecial bij De Machinist

Kerstspecial bij De Machinist

23 december 2015

 

Woensdag 23 december presenteert De Machinist een speciale editie in de serie Singer-Songwiters. Met het oog op Kerstmis speelt Ulrike Westfa, met een klein ensemble, persoonlijke liedjes die geloof, levenskracht en geborgenheid uitdragen. Een warme mix van jazzy easy listening, gospel, pop en latin. Tegelijk is dit de presentatie van haar nieuwe kerstsingle Season of our Heart. Onder voorbehoud speelt deze avond ook Neda Boin. 

Zangeres Ulrike Westfa werd geboren in Paramaribo. Vanaf jonge leeftijd stond zij al op het podium. Met de jaren werkte zij mee aan talloze projecten en zong zij in diverse bands. Haar eigen album Nine, dat verscheen in 2010, was de verwezenlijking van een lang gekoesterde droom. De songs – een verrassende mix van jazzy easy listening, gospel, pop en latin – schreef en nam zij op met haar echtgenoot, multi-instrumentalist, songwriter, arrangeur en producer Mark Westfa. Zonder een moment te prediken verbreiden Ulrike en Mark met hun muziek een boodschap van hoop, liefde en geloof.

Neda Boin
Bij het verschijnen van dit persbericht is het nog onzeker of de tweede aangekondigde artiest Neda Boin komt spelen. De Rotterdamse singer/songwriter en Music Matters-ambassadrice van 2014, maakt momenteel furore bij het televisie programma The Voice en weet nog niet of zij zich kan vrijmaken van de verplichtingen hiervan.

Aanvang 21.00 uur. Entree gratis

De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Metro Coolhaven, Rotterdam, 010-4775700 Gratis parkeren!! www.demachinist.nl


Advertenties