Er op uit

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Romeynshof

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Romeynshof

30 november 2016

Wilt u uw kleinkinderen leuk kleden, maar wilt u niet teveel geld uitgeven? Dan is de kinderkleding- en speelgoedbeurs in LCC Romeynshof op 30 november echt iets voor u! Toegang en parkeergelegenheid gratis. Iedere laatste woensdag van de maand is er in LCC Romeynshof een beurs waar u tweedehands kinderkleding en speelgoed kunt kopen. Heeft u nog kleding en/of speelgoed liggen en vindt u het zonde om weg te gooien? U kunt ook spullen brengen om te verkopen, hiervoor kunt u een nummer krijgen via de Romeynshof, dit nummer plakt u op de spullen met de prijs die u ervoor wilt hebben. Brengen kleding en speelgoed: 10.00 tot 12.00 uur. Ophalen en afrekenen: 15.30 tot 16.00 uur. Het adres is Stresemannplaats 8, 010-4204099. Op 23 november is er een extra speelgoedbeurs.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer