Er op uit

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

28 juni 2017

Op woensdag 28 juni wordt er in LCC Romeynshof een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. Wil je je kinderen/ kleinkinderen leuk kleden maar wil je niet te veel geld uitgeven? Heb je nog veel kleding en/ of speelgoed liggen en vind je het zonde om weg te gooien? Dan is de kinderkleding- en speelgoedbeurs echt iets voor jou! Toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De beurs is er elke laatste woensdag van de maand in juni, september, oktober en november 2017 van 13:00 tot 15:00 uur.

Adres: Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam, Telefoonnummer: 010-4204099


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer