Er op uit

Kleurrijke Multi Culturele middag

Kleurrijke Multi Culturele middag

14 juni 2015

Het MultiCultiKoor Rotterdam Noord (MCKRN) organiseert zondag 14 juni 2015 een wervelende muzikale middag met zang en dans uit verschillende landen.  Dit evenement in het Hofpleintheater begint om 14.30 uur.

In het kader van het project:  Notenkraken, Samen zingend integreren, neemt het  MultiCultiKoor u mee naar landen als Spanje, Mexico, Griekenland, Israel,  Servië, Kroatië en Turkije. Het gaat over weemoed, vrede,  liefde, hoop en vrolijkheid.
Er zijn  gastoptredens van “Rotterdam Yurttan Sesler Korosu”, met volksliedjes uit Turkije en de Griekse  volkdansgroep “Melpomene”  die, gekleed in kleurrijke kostuums, de mooiste dansen zal laten zien.  Het koor wordt begeleid door een gelegenheidsensemble bestaande uit:  Agnes Katona (piano), David Groeneweg en Bas van Holt (gitaar), Diogo Carvalho en Lauriane Ghils (percussie), Suzette Ronteltap (accordeon) en Monique van Leeuwen (viool). Het MCKRN staat onder de  leiding van dirigent Roland Hangelbroek.
U kunt deze gevarieerde middag bijwonen in de gezellige sfeer van het Hofpleintheater aan het Benthemplein 13 te Rotterdam. Het concert begint om 14.30 uur. De kosten zijn € 7,50 inclusief een consumptie. Meer informatie en kaarten reserveren via www.mckrn.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer