Er op uit

Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie

Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie

2 oktober 2016

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) treedt zondagmiddag in LCC De Castagnet aan voor een optreden met Rotterdamse parels als ‘De Rotterdamse Vlag’ en ‘Ik heb je lief’ van de bekende Rotterdammers Paul de Leeuw en Peter Groenendijk. Onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek hoort u verder ‘Towards a New Life’ van Josef Suk, Ook hoort u de filmmuziek van ‘Gladiator’, muziek uit de film ‘The Rock’ van Hans Zimmer en het mooie ‘Overture to Candide’ van Leonard Bernstein. Voor dit concert werd de ‘Lijnbaanmars’ – ter ere van het eerste moderne winkelcentrum ter wereld – uit het muziekarchief gehaald. Verder laten de 55 muzikanten van zich horen met pop- en rockmuziek uit het heden en verleden van onder meer Alan Parsons, The Animals en Adele. De KRPH biedt u een middag vol mooie muziek. Aanvang: 14.30 uur.

In LCC Castagnet treedt zondag 2 oktober de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) op. Tijdens de zondagmiddaglounge zorgen zij voor een muzikale middag in het kader van 75 jaar wederopbouw. Het concert aan de Larikslaan 200 in Rotterdam begint om 14.30 uur. De entree bedraagt € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40. Reserveren kan via 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer