Er op uit

Koor Fortissimo sings Happy Overschie

Koor Fortissimo sings Happy Overschie

8 november 2015

Een heerlijke muzikale zondagmiddaglounge in theater Musica met een geweldig slotakkoord, Happy Overschie, dé film! Koor Fortissimo onder leiding van dirigent en componist Alejandro Orozco zingt een gevarieerd programma van musical en popsongs tot licht klassiek. Met veel nieuw repertoire. En meer…:

Op deze middag wordt Happy Overschie, dé leukste film van Overschie, vertoond. Vele dansende en bewegende Overschieënaren doen mee in deze vrolijke korte film. Dit wordt een middag om blij van te worden!

Aanvang: 14:00 uur
Entree: € 6,00 / R’pas € 4,50
(inclusief glaasje wijn of jus d’orange)

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer