Er op uit

KRPH - Bevrijdingsconcert

KRPH - Bevrijdingsconcert

4 oktober 2015

Zondagmiddaglounge: KRPH – Bevrijdingsconcert in Castagnet Rotterdam staat in 2015 in het teken van de herdenking van 70 jaar bevrijding en wederopbouw. In dit kader verzorgt de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) onder de noemer Op de Rotterdamse Bevrijdingstour een serie concerten op verschillende locaties in de stad. In LCC Castagnet op 4 oktober. Meer info op de website www.krph.nl. Aanvang: 14.30 uur, entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40. Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer