Er op uit

KRPH 'Viert de Stad' in LCC Romeynshof

KRPH 'Viert de Stad' in LCC Romeynshof

9 oktober 2016

In LCC Romeynshof treedt zondagmiddag 5 oktober de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie op. De KRPH heeft een mooi programma samengesteld waarmee zij de wederopbouw van Rotterdam muzikaal vieren. Op de lessenaar staan onder meer ‘Towards a New Life’ van Josef Suk, ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw en muziek uit de film ‘The Rock’. Aanvang: 14.00 uur. Kaarten à € 6,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8 in Rotterdam. Reserveren kunt u via 010-4204099.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer