Er op uit

Lenny Kuhr zingt ‘Gekust door de eeuwigheid’

Lenny Kuhr zingt ‘Gekust door de eeuwigheid’

15 mei 2017

‘Gekust door de eeuwigheid’ heet de muzikale voorstelling van Lenny Kuhr, die te zien is in LCC ‘t Klooster. In deze voorstelling staat het diepe heimwee centraal, dat Lenny Kuhr als kind al voelde. Voor haar is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen, dat zich gaandeweg de voorstelling onthult. Lenny wil haar publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren. Een voorstelling die verrast, ontroert, inspireert en die je leven een verrassende wending kan geven. Vaak wordt Lenny Kuhr ‘slechts’ in verband gebracht met het lied ‘De Troubadour’, waarmee zij in 1969 het Eurovisie Songfestival won. In de laatste decennia heeft Lenny een geheel nieuw en vooral uitzonderlijk mooi nieuw repertoire ontwikkeld. Lenny Kuhr speelt met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar.
Kaarten à € 8,- voor deze voorstelling zijn tijdens kantooruren te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, Afrikaanderplein 7. Reserveren voor deze voorstelling via 010-2673491 of 010-4231616

Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer