Er op uit

Lente/zomerprogramma LCC Romeynshof begint weer

Lente/zomerprogramma LCC Romeynshof begint weer

12 maart 2017

Zondag 12 maart is de aftrap met om 14.00 uur de theatervoorstelling ‘Van Alle Tijden’ van Jong Belegen. Entree: € 6,00. Zaterdag 1 april om 20.00 uur en zondag 2 april om 14,00 uur speelt Tatio de theatervoorstelling ‘Wat is er aan de hand, meneer de predikant’. Entree: € 6,00. Zondag 9 april om 14.00 uur laat Senioren Big Band Rotterdam Ommoord swingen. Entree: € 6,00. Zondag 14 mei om 14.00 uur speelt Marjolein Meijers de voorstelling ‘Muziek’. Inclusief high tea. Entree: € 8,50. Zondag 11 juni om 14.00 uur: Dansgroep Namahskar met Dances of India. Entree: € 5,00. Reserveer uw kaarten tijdig en voorkom teleurstelling.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer