Er op uit

Lichtschip wordt Lichtjesschip

Lichtschip wordt Lichtjesschip

12 december 2015

lichtschip

Zaterdag 12 december 2015 wordt het Lichtschip 12 Noord Hinder in de avonduren in het licht gezet. Van 19.00 tot 23.00 zal het schip alle lichten ontsteken die maar aan boord zijn. Ook het grote licht zal schijnen over de Vesting van Hellevoetsluis.

Kom aan boord en zie en beleef hoe de bemanningsleden van 1963 tot 1982 op het schip leefden en woonden. Tijdens het bekijken van de video zal onze scheepskok u een (h)eerlijke kop erwtensoep met roggebrood en Zeeuws spek aanbieden of een kop hete chocolademelk met slagroom. Daarna kunt u op rustig het gehele schip bekijken, inclusief de machinekamer. Ook kunt u de toren (16 meter hoog) beklimmen en Hellevoetsluis bij nacht zien. Kom met de fiets of auto naar het schip aan de Koningskade. Er is volop (gratis) parkeerruimte.

De toegang en de kop erwtensoep zijn gratis.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer