Er op uit

Lunch & theater met Moederdag op Leefgoed de Olifant

Lunch & theater met Moederdag op Leefgoed de Olifant

14 mei 2017

Lunch met theatervoorstelling op Leefgoed de Olifant De chefkok van restaurant & theehuis De Dames op Leefgoed de Olifant zet met Moederdag een keur aan culinaire gerechten op tafel, vergezeld van bijpassende wijnen. Tijdens de lunch spelen twee acteurs van Mooi Weer & Zo uit Rotterdam hun korte voorstelling Lunch. Na afloop krijgen de moeders een goodie bag met lekkers en kunt u een wandeling in de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant maken. Dit alles tezamen kost slechts € 39,- p.p. Dus verwen Moeder met dit heerlijke en culturele gezinsuitje in het groen. Hartstikke ludiek en weer eens wat anders. S.v.p. niet vergeten te melden dat u lezer bent van De Oud Rotterdammer. Leefgoed De Olifant vindt u aan Groenendijk 325, Ver-Hitland, Nieuwerkerk a/d IJssel. Parkeren gratis. Reserveren via www.leefgoed.nl/agenda of 0180-323 414.

 

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer