Er op uit

Maandag Middag Matinee “Theater van de Nostalgie”

Maandag Middag Matinee “Theater van de Nostalgie”

13 juni 2016

Theatergroep ‘Mooi weer’ onder leiding van Camiel Verhoeven, brengt vrijwel ieder jaar een bezoek aan het Maashaventheater van Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster met een nog niet eerder vertoont programma. Zo ook nu, met hun heerlijke voorstelling “Theater van de Nostalgie” een musicalachtige voorstelling met muziek – theater – humor en veel liedjes. Er was eens: De jaren 50. Knus, huiselijk ‘de goeie ouwe tijd’. Nederland werkte hard om er weer bovenop te komen en er heerste rust. “….maar ieder zong z’n eigen lied”. Dat doen zij ook in het “Theater van de Nostalgie” op maandag 13 juni aanvang 13:30 uur. Entreeprijs slechts € 6,00

Afrikaanderplein 7 Lokaal Cultuur Centrum ’t Klooster.

Voor informatie belt u met telefoonnummer (010) 2673491 of (010) 4231616


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer