Er op uit

Maashaventheater presenteert Tango Extreme & Joris Lutz

Maashaventheater presenteert Tango Extreme & Joris Lutz

13 maart 2017

Het Maashaventheater brengt speciaal voor u maandagmiddag 13 maart de muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens en vol wil laten klinken. Als Mackie Magnolia ‘Surabaya Johnny’ of ‘Ich bin von Kopf bis Fuss auf Liebe eingestellt’ zingt, waant Johan zich in het Berlijnse Tingel Tangel Theater, ‘Mon homme’ en ‘Hot hot hot dance’ doen de Folies Bergères en de Moulin Rouge in Parijs voor zijn ogen tot leven komen. Plaatsen waar Johan nooit dacht te komen. Zijn leven bestaat uit werken bij de bank om de hypotheek te betalen aan diezelfde bank. En hij dacht dat hij goed bezig was. Tot vannacht. ‘I ain’t got nobody… I’m so sad and lonely,’ zingt Mackie Magnolia.

Aanvang: 13.30 uur. Kaarten à € 8,- inclusief heerlijke Amerikaanse traktatie in de pauze, zijn te koop aan de kassa van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 of reserveer via 010-2673491 of 010-4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer