Er op uit

Marjolein Meijers sluit het jaar af

Marjolein Meijers sluit het jaar af

19 december 2016

In het Maashaventheater van Lokaal Cultureel Centrum ‘t Klooster is de laatste voorstelling traditiegetrouw een High Tea met een bijzonder optreden. Deze keer sluit Marjolein Meijers het jaar af met haar programma ‘Een vleugje kerst’. Dus geen kerstprogramma met kerstliederen.

Er is nog een beperkt aantal kaarten all inclusief à € 9,50 verkrijgbaar aan de kassa van LCC ‘t Klooster aan het Afrikaanderplein 7. Reserveren voor deze voorstelling is helaas niet mogelijk, afhalen wel. Voor informatie over deze voorstelling kunt u bellen met 010- 4231616/2673491.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer