Er op uit

Marjolein Meijers speelt 'Muziek' op uw verzoek

Marjolein Meijers speelt 'Muziek' op uw verzoek Marjolein Meijers speelt 'Muziek' op uw verzoek

19 juni 2017

Wanneer je als Rotterdamse muzikante al 40 jaar op de planken staat en al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat ‘Muziek’ niet zomaar een voorstelling is met zomaar wat liedjes, maar een persoonlijk verhaal uit het hart van Marjolein. Van al haar prachtige voorstellingen die zij maakte, is deze werkelijk een pareltje die u, als fan van Marjolein Meijers en haar muziek, niet mag missen. Aanvang: 13.30 uur. Tickets à € 6,- te koop aan de kassa van LCC ’t Klooster aan het Afrikaanderplein 7. Voor reserveren of informatie 010-2673491/010-4231616.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer