Er op uit

Meer weten over archeologie onder De Markthal?

Meer weten over archeologie onder De Markthal?

27 augustus 2015

Donderdag 27 augustus een gratis rondleiding langs De Tijdtrap
Donderdag 27 augustus om 16:00 uur geeft archeoloog Maaike Sier van Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (BOOR) een gratis rondleiding langs De Tijdtrap. Dit is de archeologische expositie in het roltrappenhuis  en parkeergarage van de Markthal. In de expositie zijn de vondsten te zien die zijn gevonden bij de opgraving voorafgaand aan de bouw van de Markthal. Daal af langs De Tijdtrap en kom alles te weten over middeleeuws Rotterdam en het ontstaan van de stad.

Aanmelden
De rondleiding begint om 16:00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden (tot en met 26 augustus): info@detijdtrap.nl of  010-4898500. Er kunnen 15 mensen meewandelen, dus schrijf u snel in. U ontvangt een bevestiging.

Over De Tijdtrap
De Tijdtrap is een permanente gratis toegankelijke tentoonstelling in het roltrappenhuis en parkeergarage van de Markthal. Geopend 7 dagen per week tijdens openingstijden van de Markthal. Elke laatste donderdag van de maand wordt een gratis rondleiding gegeven; donderdag 24 september, 29 oktober en 26 november zijn de komende data.  Meer informatie op www.detijdtrap.nl


Advertenties
Spido November 2