Er op uit

Mega Snuffelmarkt met 475 kramen op Hemelvaartsdag

Mega Snuffelmarkt met 475 kramen op Hemelvaartsdag

5 mei 2016

Leuke en gezellige Snuffelmarkt in de evenementenhal . Altijd iets te doen voor jong en oud! De markt begint om 09.00 uur en sluit om 16.30 uur. Men kan naar hartenlust komen snuffelen in allerlei oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten, kleine meubeltjes enz. enz. Wie weet ligt er wel iets bijzonders op u te wachten en vindt u nu eindelijk het boek dat u al jaren zocht of een leuk schilderijtje. Ook voor verzamelaars is het altijd leuk snuffelen op zo’n gezellige markt.

De entreeprijs is 4 euro voor volwassenen, kinderen onder begeleiding t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

De Evenementenhal is gelegen aan de Franklinweg 2 te Gorinchem – Oost 

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer