Er op uit

Met kleinkinderen gratis naar de film in LCC Musica

Met kleinkinderen gratis naar de film in LCC Musica

10 juni 2015

 

Opa’s en oma’s opgelet ! Wanneer u met minstens twee kleinkinderen deze film komt bekijken, zijn de entreekaarten voor opa en oma gratis! Blu is een zeldzame Macaw papegaai die werd gevangen in de jungle van Rio. Hij belandde dankzij smokkelaars in Minnesota, waar hij gevonden werd en nu al vijftien jaar verzorgd wordt door Linda. De twee zijn onafscheidelijk. Op een dag komt een professor langs bij Linda om te vragen of zij en Blu mee gaan naar Rio om daar zijn ras te redden; Blu is namelijk het laatste mannetje van zijn soort. In Rio verloopt alles, niet bepaald zoals gepland en beland Blu in een avontuur, samen met zijn soortgenoot Jewel en andere nieuwe vrienden. U kunt deze film beleven op woensdag 10 juni 2015, aanvang 14.00 uur, leeftijd vanaf zes jaar. Kaarten à €3,00 en met Rotterdampas € 2,25 zijn te koop aan de kassa van LCC Musica, de Lugt 17. Reserveren kunt u via 010-4371361 of via musicasenr@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer