Er op uit

Meta & The Cornerstones in Podium Grounds

Meta & The Cornerstones in Podium Grounds

17 oktober 2015

Meta & The Cornerstones: de beste rootsreggae van dit moment uit Afrika, is 17 oktober live te aanschouwen in Podium Grounds. De Senegalese muzikant Meta Dia, die in 2002 in New York de reggaeband The Cornerstones oprichtte, bouwde de voorbije jaren als jonge songwriter en charismatisch performer vooral in de Verenigde Staten een sterke fanbasis. The New York Times vergeleek hem zelfs met Bob Marley. Hij werkte samen met o.a. Toni Blackman, U-Roy en Damian Marley. Zijn nieuwe album wordt opgenomen in de legendarische Peter Gabriel’s Real World Studios en hij is de eerste Afrikaanse artiest die getekend is bij het toonaangevende VP Records. Dit is de reggae van de toekomst: actueel en met veel respect voor de rijke genretradities! En live? Rootsy, steady en groovy!


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer