Er op uit

Miniworld Rotterdam viert de stad!

Miniworld Rotterdam viert de stad!

28 mei 2016

Miniworld Rotterdam viert de stad! In 2016 viert Rotterdam 75 jaar wederopbouw. Hiermee wordt de stad van nu gevierd en vooruit gekeken. Rotterdam viert de stad! is een bloemlezing van verhalen van mensen die de stad hebben gemaakt, maken en zullen maken. De verhalen zijn de kapstok voor de programmering. Tijdens Rotterdam viert de stad! wordt de stad visueel op de kaart gezet. Bijvoorbeeld door de aankleding van iconen als de Erasmusbrug, opvallende objecten als de Nieuwe Rotterdammer, lichtshows (Headlights) en door verhalen van Rotterdammers. Op geheel eigen wijze zijn ook bij Miniworld deze visualisaties te zien. Vanaf 25 april is bij Miniworld Rotterdam in het klein te zien, wat Rotterdam in het groot doet. Hiermee sluiten wij aan bij de festiviteiten in de ‘echte’ stad: Rotterdam viert de stad! Tijdens de meivakantie, van 25 april t/m 15 mei, is Miniworld dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Miniworld Rotterdam ligt op 350 meter van Rotterdam Centraal, naast het Groothandelsgebouw.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer