Er op uit

‘Muziek!’ met Marjolein Meijers

‘Muziek!’ met Marjolein Meijers

17 september 2017

‘Muziek!’ met Marjolein Meijers Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 staat zij 40 jaar op de planken. Met bandjes, De Berini’s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. Zondag 17 september is ze te zien en te horen in LCC Castagnet met haar programma ‘Muziek!’. Daarin veel nieuwe muziek, veel nieuwe, veelal Nederlandstalige liedjes. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. ‘MUZIEK!’ staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen. Een voorstelling die bruist. Marjolein Meijers zang, bas, gitaar banjo, Walter Kuipers viool, mandoline, bouzouki, doedelzak, Onno Kuipers accordeon, trekzak, gitaar.

Aanvang: 14:30 uur. Entree: € 4,50. Adres: Larikslaan 200; 3053 LG Rotterdam. Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer