Er op uit

Stadsmarsen in Rotterdam

Stadsmarsen in Rotterdam

27 september 2017

De Nationale Taptoe is uitgegroeid tot één van de grote muziekfestivals in Rotterdam Ahoy met duizenden bezoekers uit groot Rotterdam. Om deze militaire muziekshow nog meer bekendheid te geven zijn er in de week voorafgaande aan de Taptoe stadsmarsen door het centrum.

De Stadsmarsen beginnen om 12:30 uur bij de Markthal. Een regimentsfanfare marcheert via een aantal bezienswaardigheden naar het Binnenplein. Op vier plekken is er een kort optreden. Einde rond 13:30 uur.  Ben je marsmuziekliefhebber, dan ben je van harte uitgenodigd  om achter de muziek aan te gaan. Dagelijks te zien van 25 tot en met 28 september.

De stadsmarsen zijn onderdeel van de Nationale Taptoe: een internationale militaire muziekshow in Rotterdam Ahoy. Ze vervangen het Defilé op de Coolsingel. De taptoe is van 29 september tot 1 oktober 2017. Kijk voor het programma en tickets op www.nationaletaptoe.nl


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer