Er op uit

Natuurcentrum De Boshoek als Schapenfarm

Natuurcentrum De Boshoek als Schapenfarm

31 mei 2015

Zondag 31 mei vanaf 11.00 tot 16.00 uur is de omgeving van het Natuur- en Landschapspark Kethel het decor van schapen. Op deze dag organiseert Natuurcentrum De Boshoek een open dag.De 300 tot 400 schapen van de schaapkudde Vockestaert begrazen die dag het Natuur- en Landschapspark Kethel. Schapenscheerders hebben het die dag druk om de schapen te ontdoen van hun vacht. Of ze erin slagen alle schapen te scheren valt te bezien. De Viltmannen verkopen artikelen, die men van wol kan maken. Wol wordt gewassen en gekaard en van het vilt worden tassen, handschoenen, kleden en diversen andere producten gemaakt. Zoals gewoonlijk worden voor kinderen veel creatieve en educatieve activiteiten georganiseerd, het favoriete uilenballen pluizen/determineren, nestkasten timmeren, figuurzagen, beestjes van schapenwol maken, buttons persen en nog veel meer.
Als bijzondere attractie is “Ponyride” aanwezig met een aantal pony’s/ezels. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen onder begeleiding een ritje maken op een pony.

Plaats                  : Schiedam, Bospad 3, 3121 CL
Inlichtingen        : 010 – 470 20 50 of woutvanderschalie@gmail.com
Toegang             : Gratis
Tram                   : Lijn 21 en 24 halte Bachplein
Impressie           : natuurcentrumdeboshoek.nl of volg ons op Facebook


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer