Er op uit

Nieuwe expositie in Galerie R

Nieuwe expositie in Galerie R

25 februari 2017

Vanaf 22 februari tot 5 maart is er weer een nieuwe expositie te bezoeken in Galerie R.
Met tekeningen en pastels van Corné Akkers, Schilderijen van Julia Filament, Fotografie van Marco de Waal en Vilt en keramiek van Else Mulder. De opening is op 25 februari om 15.30 met muzikale omlijsting van Margje Ottenvanger en Joshué W Amador.
U bent van harte welkom.
Het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) heeft een eigen galerie. Aan de wanden op de begane grond hangen iedere acht weken nieuwe schilderijen. Alle dagen open van 10.00 tot 20.00 uur. Adres: van Beethovenlaan 60, Rotterdam.
Galeriehoudster Marit de Wit: info@maritdewit-art.com


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer