Er op uit

“Nooit te oud to be happy”

“Nooit te oud to be happy”

22 februari 2016

Zevenendertig jaar geleden zong Bill van Dijk ‘Beppies billen’ in de muzikale cultshow ‘Moeder en haar jongens’, geschreven door niemand minder dan Marjan Berk en Ruud Bos. Na zoveel jaren rees de vraag; “Wordt het niet hoog tijd om weer eens ….? “Ja! Laten we nog eens samen iets gaan maken.” Bill’s stem wint nog steeds aan zeggingskracht en Berk is een demagoog in de zaal. Voor dit programma put mister musical, Bill van Dijk, uit zijn intense ervaring op podia in binnen- en buitenland; de inspiratie van de Koningin van het lichte is met meer dan honderd scenario’s onuitputtelijk. Vanmiddag delen Marjan Berk en Bill van Dijk deze met u; hilarische, schokkende, ontroerende en oorspronkelijke gezongen en gespeelde levenservaringen. Een must see-voorstelling voor de echte theaterliefhebber.

 

Entree voor dit verrukkelijk programma bedraagt slechts € 7,50 inclusief uw kopje koffie of thee in de pauze met iets lekkers natuurlijk.

De kaarten zijn te koop aan de kassa van het Maashaven theater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, Afrikaanderplein 7. Aanvang: 13.30 uur.
Voor reserveren belt u met (010) 2673491 of (010) 4231616


Advertenties