Er op uit

“Nooit te oud to be happy”

“Nooit te oud to be happy”

22 februari 2016

Zevenendertig jaar geleden zong Bill van Dijk ‘Beppies billen’ in de muzikale cultshow ‘Moeder en haar jongens’, geschreven door niemand minder dan Marjan Berk en Ruud Bos. Na zoveel jaren rees de vraag; “Wordt het niet hoog tijd om weer eens ….? “Ja! Laten we nog eens samen iets gaan maken.” Bill’s stem wint nog steeds aan zeggingskracht en Berk is een demagoog in de zaal. Voor dit programma put mister musical, Bill van Dijk, uit zijn intense ervaring op podia in binnen- en buitenland; de inspiratie van de Koningin van het lichte is met meer dan honderd scenario’s onuitputtelijk. Vanmiddag delen Marjan Berk en Bill van Dijk deze met u; hilarische, schokkende, ontroerende en oorspronkelijke gezongen en gespeelde levenservaringen. Een must see-voorstelling voor de echte theaterliefhebber.

 

Entree voor dit verrukkelijk programma bedraagt slechts € 7,50 inclusief uw kopje koffie of thee in de pauze met iets lekkers natuurlijk.

De kaarten zijn te koop aan de kassa van het Maashaven theater van Lokaal Cultuur Centrum ‘t Klooster, Afrikaanderplein 7. Aanvang: 13.30 uur.
Voor reserveren belt u met (010) 2673491 of (010) 4231616


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer