Er op uit

One Woman Show: “Wat gaan we doen?”

One Woman Show: “Wat gaan we doen?”

14 juni 2015

De show van Saskia Parel is een show over generaties. Het programma bestaat uit Nederlands repertoire met een hoog meezinggehalte, musical, cabaret, pop, blues, rock en tour de chant. Liedjes die alle mensen kennen en uit het leven gegrepen zijn. Het programma is herkenbaar verrassend en nodigt uit tot meezingen en misschien waagt u wel een dansje. U kunt deze show meemaken in LCC Romeynshof op zondag 14 juni 2015. Aanvang: 14.00 uur. Kaarten á € 6,00 en R’pas € 5,00 zijn te koop aan de kassa van LCC Romeynshof, Stresemannplaats 8. Reserveren kunt u via 010-420 40 99.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer