Er op uit

Open dag mps Horizon

Open dag mps Horizon

4 maart 2016

Een riviercruise is de uitgelezen manier om op een ontspannen manier op ontdekking te gaan. Nadat u bent ingecheckt aan boord reist u van bestemming naar bestemming en uw hotel vaart gewoon met u mee!

Heeft u altijd al eens een riviercruiseschip willen bekijken? Dat kan tijdens de open dag van de Jong Intra Vakanties en het mps Horizon in Rotterdam. Op vrijdag 4 maart bent u van harte welkom om het mps Horizon te komen bekijken. Van 11.00 tot 16.00 uur is het schip gratis te bezoeken en staat er tevens een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers voor u klaar!

Vooraf aanmelden voor deze open dag is niet nodig.

Wanneer: 4 maart 2016
Schip: mps Horizon
Tijdstip: 11.00 tot 16,00 uur
Waar: aan de Maashaven Noordzijde in Rotterdam
Kosten: gratis


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer