Er op uit

Open dagen bij Trammuseum Rotterdam

Open dagen bij Trammuseum Rotterdam

12 september 2015

Op 12 en 13 September zijn er weer de Open Monumentendagen; ook het Trammuseum Rotterdam zal tijdens deze dagen geopend zijn van 11 – 17.00 uur. De werkgroep Historie van Stichting RoMeO zal tijdens deze dagen met een kraam aanwezig zijn in de remise Hillegersberg aan de Kootsekade om overtollige artikelen zoals foto’s, boeken, ansichtkaarten, lijnennetkaarten enz. tegen aantrekkelijke prijzen te verkopen. Hierbij zit zeker iets van uw gading, een prima gelegenheid om de eigen verzameling uit te breiden. Ook zal de museumwinkel tijdens deze dagen geopend zijn.

Op beide dagen zal een historische tram pendelen tussen het Centraal Station en het Trammuseum aan de Kootsekade.

Zie voor meer informatie: www.stichtingromeo.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer