Er op uit

Operaklanken in LCC Castagnet

Operaklanken in LCC Castagnet

30 oktober 2016

Elk voorjaar organiseert Tamara Obreskova een Operaklas bij de Rotterdamse Zangschool ‘ Het Podium’. In tien weken leert ze haar leerlingen net een stapje verder te gaan dan wat zij op dit moment gewend zijn. Hoe leef je je in, in een rol? Hoe is het om met een kostuum en pruik te performen? Hoe is het om met andere zangers op te treden? Kortom, er wordt toegewerkt naar een spectaculaire uitvoering met publiek. Zondag 30 oktober zullen alle leerlingen op het podium staan van LCC Castagnet. Zoals u gewend bent van Tamara wordt dit ongetwijfeld een waar spektakel.

In LCC Castagnet aan de Larikslaan 200 in Rotterdam is zondag 30 oktober een optreden van de Rotterdamse Zangschool ‘Het Podium’ met het Opera Koor. Leerlingen van Tamara Obreskova zorgen voor een spectaculaire uitvoering. Aanvang: 14.30 uur. Entree: € 4,50/ R’pas of Aafjepas € 3,40. Reserveren: 010-4225096 of castagnetsenc@rotterdam.nl.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer