Er op uit

Opzoomer Rommelmarkt

Opzoomer Rommelmarkt

23 april 2016

 

Op zaterdag 23 april organiseren bewoners van de Söderblomplaats weer hun halfjaarlijkse Rommelmarkt. De rommelmarkt duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De ongeveer twintig kraampjes en tafels zullen weer goed gevuld zijn met spullen uit huis-uitruimingen en opgeruimde kasten. Boeken kunnen geruild worden of gekocht tegen een kleine prijs. Dit keer is er een hele doos met koningshuisboeken gebracht. Maar er is ook speelgoed, serviesgoed en zelfs kerstspullen voor de koopjesjagers. Daarnaast maken bewoners de stoepen schoon met schoonmaakazijn, omdat er op de ruwe tegels groene alg-aanslag zit en de Roteb komt de goten met de veegwagen leeghalen.

Zoals altijd is er gratis koffie en kan je gratis parkeren. Iedereen is van harte welkom.

 


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer