Er op uit

Spido: Oud en Nieuw cruise

Spido: Oud en Nieuw cruise

31 december 2022

Wat zou u ervan vinden om de jaarwisseling op een onvergetelijke manier te vieren? Tijdens deze cruise op het luxe schip van Spido, beleeft u de feestdagen wel heel erg stijlvol. Aan boord leggen we u in de watten. U kunt genieten van lekkere drankjes, een oliebol of appelbeignet en natuurlijk de heerlijke fingerfood hapjes. In de feestelijke sfeer gaan uiteraard de voetjes van de vloer. Als klap op de vuurpijl heeft u tijdens de rondvaart ook prachtig uitzicht op Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

Een onvergetelijke jaarwisseling

Luid ook het nieuwe jaar in op de mooiste locatie van Rotterdam: aan boord van één van de luxe schepen van rederij Spido. Of u nu met familie of vrienden bent, een Nieuwjaarscruise is de beste manier om van Oudejaarsavond de nacht van het jaar te maken!

Cruise met Oud en Nieuw

We beginnen de avond met een heerlijk welkomstdrankje. Na een kort welkomstwoord van onze kapitein, gaan de trossen los voor een bijzondere avondrondvaart waar u Rotterdam en de prachtig verlichte havens ‘by night’ mee maakt.

Op zoek naar een knallend Oud & Nieuw feest met live entertainment?

Tijdens oudejaarsavond wordt u vermaakt met muzikaal entertainment, terwijl u een spectaculair uitzicht heeft op de rivier de Nieuwe Maas en de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Vier gezellig aan boord van een schip oudejaarsavond met uw vrienden of familie.

Tegen middernacht zullen wij gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar. Met het prachtige uitzicht op Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug, live entertainment aan boord, beleeft u een geweldige avond.

Programma:

20.30 uur Inscheping bij Spido aan het Willemsplein
21:00 uur Afvaart voor een korte rondvaart
24:00 uur Vuurwerkshow Erasmusbrug
± 01:30 uur Einde avond

Tarief: € 135,00 pp

Bovengenoemde prijs is inclusief een welkomstdrankje, een glas bubbels om te proosten, diverse selectie van fingerfood, oliebollen en appelbeignets gedurende de avond. Ook drankjes t/m binnenlands gedistilleerd zijn inclusief en verkrijgbaar aan de bar.

Bestellen kan hier


Advertenties