Er op uit

Oud-Hollandse middag op kinderboerderij de Molenwei

Oud-Hollandse middag op kinderboerderij de Molenwei

8 juli 2015

Een gezellige middag voor jong en oud.

Woensdagmiddag 8 juli van 13.30 tot 15.30 uur organiseert gemeente Rotterdam een oud-Hollandse middag op kinderboerderij de Molenwei waar we jong én oud van willen laten genieten.

Tijdens de oud-Hollandse middag kunnen de kinderen hun hart ophalen aan verschillende oud-Hollandse spelletjes zoals koekhappen, zaklopen en ‘koeienvlaai’gooien. Verder krijgen ze een gratis bekertje koude muntthee om de dorst te lessen en nog veel meer.

Daarnaast nodigen we ‘oudere’ bezoekers uit deel te nemen aan onze bingo onder het genot van een kopje koffie of thee en gezellige oud-Hollandse liedjes op de achtergrond.

De kinderactiviteiten zijn gratis, maar om deel te nemen aan de bingo vragen wij een kleine vergoeding.

De Molenwei is goed te bereiken met openbaar vervoer tramlijn 2 en er is een parkeerplaats voor sporthal de Wielewaal.

Kinderboerderij de Molenwei
Brammertstraat 10
3084 RV Rotterdam
Tel.: 010-4280080
Facebook: kinderboerderij de Molenwei.


Advertenties
Het Welzijnswarenhuis

Beste lezers,

Ook bij De Oud-Rotterdammer komen we niet onder het Coronavirus uit. Met man en macht proberen we u zo veel mogelijk te blijven voorzien van onze services. Zoals het uitbrengen van de krant en het toesturen van de bestellingen.

Het kan echter gebeuren dat een en ander kleine vertraging oploopt in deze roerige tijden.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en mochten er verdere bijzonderheden invloed hebben op De Oud-Rotterdammer, dan zullen wij u informeren.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die niet de beschikking hebben over internet, dan waarderen we het zeer, wanneer u ze informeert.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De Oud-Rotterdammer